Kimono Kombinleri: Hem Sahilde, Hem Şehirde

Kimono Kombinleri Hem Sahilde Hem Şehirde

Bohem, rahat ve şık kombinleri Ruby Stars kimliğine çok yakıştırıyoruz. Bu görünümde en çok kullanmayı sevdiğimiz parçalardan biri de kimonolar. Asya kültürlerine dayanan ve günümüzde bir çok şekilde kullanılan kimonolar, kombinlere daha salaş bir görüntü ve uğraşılmamış bir şıklık katıyor. Kimonoları daha çok yaz mevsiminde, mayo ve bikinilerin üzerinde görsek de, aslında bu keyifli parçayı şehir hayatımızda da değerlendirmek mümkün.

Dokuları ve kumaşları yazlık bir ürün gibi hissettirse de, içine giydiklerimizi kalınlaştırarak ve farklı dokular ekleyerek kimonoları deniz kenarından caddelere taşıyabiliriz. Hadi nasıl yapabileceğimize birlikte bakalım.

Kombinin Yıldızı Kimonolar

İster yaz olsun, ister sonbahar, desenli bir kimono hemen dikkatleri üzerine çekebilir. Beyaz kumaş üzerindeki narin çiçek desenleriyle Ruby Stars Uzun Kimono sezonlara meydan okuyan bir tasarıma sahip. Bu parçayı yazın sıcak günlerinde plaja giderken kullanabileceğin gibi şortlarla ve ışıltılı aksesuarlarla birlikte geceye uyarlayabilir, havalar serinlediğinde ise kot pantolonlar üzerinde değerlendirebilirsiniz. Bizden küçük bir öneri: Açık renkli ve desenli kimonoların içine tek / koyu renk ve desensiz parçalar tercih ederek kimononun ön plana çıkmasını sağlayabilirsiniz.

Dolabına Zamansız Bir Parça Eklemek İsteyenlere

Düz Ekru Kimono, dolabınıza eklediğinizde uzun süre kullanabileceğiniz, yıllara meydan okuyan bir parça. Kollarındaki ve eteklerindeki püskül detayıyla hareketlenen düz kimono, ekru renkli tasarımı sayesinde her kombine uyum sağlayabilir. Bu parça ile kombinlemek için desenli ve koyu renkli atletler, şortlar veya tişörtler tercih edebilir, kimonoyu sadece görünümü bohemleştiren bir aksesuar olarak kullanabilirsiniz. Elbette bohem şık görüntü için bu kombinde hasır dokulardan ve ahşap aksesuarlardan da faydalanabilirsiniz.

Şehirde Kimono Kullanımı

Yaz esintilerini şehre taşımak ve bohem stilinizi serin havalarda da göstermek için kimonoları mevsimsel parçalarla kombinlemeyi deneyin. Askılı atletler yerine kısa kollu tişörtler, şortlar yerine farklı kesimlerde taytlar veya pantolonlarla görüntünüzü hava şartlarına uygun hale getirebilirsiniz. Ayrıca sonbahar ve kışı andıran desenlerle ve aksesuarlarla da kombinlerinizi tamamlayabilirsiniz.

Her ne kadar yazın bittiğine inanamasak da güneş gözlüklerimizin ve bandanalarımızın yerini yavaş yavaş fularlara bırakmamız gerektiğini kabulleniyor ve yeni sezon kombinlerinde yaratıcılığımızı konuşturmak için sabırsızlanıyoruz. Kimonolar sizce tamamen yaz mevsimine ve sahile özel mi kalmalı, yoksa kimonoları şehir hayatımızın bir parçası haline getirebilir miyiz? Mevsimlerden bağımsız, Ruby Stars kimonolu fotoğraflarınızı bizimle Instagram üzerinden paylaşmayı unutmayın. Böylece Ruby Stars kadınları olarak birbirimize ilham olabiliriz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir