10 Temel Parçayla Kapsül Dolap Yapılabilir mi?

10 temel parcayla kapsul dolap yapilabilirmi

Dolabınızda sadece 10 temel parçayla farklı kombinler yaparak yaşayabilir miydiniz? Kapsül Dolap fikri, işte moda endüstrisine tam da bu noktadan yaklaşıyor. Aslında tarzınıza uygun bir renk paleti oluşturarak birbirine uyan ürünler seçerseniz, siz de bir kapsül dolap ile onlarca farklı kombin yaratıp, kıyafetlerinizi daha iyi değerlendirebilirsiniz. Elbette bir kapsül dolabın parça sayısı günlük giyiminize, alışkanlıklarınıza ve hatta yaşadığınız iklim koşullarına göre bile değişkenlik gösterecektir. Gelin, bir kapsül dolap yaratma fikrinde hangi Ruby Stars parçalarına yer verebileceğinizi birlikte keşfedelim.

Alt Giyimle Başlayalım: Plain Pantolon

Şu an dolabınızı açsanız, muhtemelen daha çok sayıda üst giyim eşyanız vardır. Bunun sebebi doğru pantolon/etek seçimleri yapmışsanız bunları çok rahat kombinleyebilmenizdir. Kapsül dolaplarda da durum böyledir. Ruby Stars’ın yeni koleksiyonuna ait Plain pantolon, %100 Pamuk kumaşı sayesinde yıllara ve uzun kullanımlara dayanıklıdır. Düğme detaylarıyla dikkat çeken Plain, belindeki büzgüler ve bileklerin hemen üzerinde biten kesimiyle hem bahar, hem de yaz günlerinde rahatlıkla kullanılabilir. Siyah, vizon, denim ve pembe renk seçeneklerine sahip Plain’i buradan satın alabilirsiniz.

İkinci bir alt giyim alternatifi olarak yine yaz koleksiyonundan Bağlamalı Şalvar, kapsül dolabınıza katabilirsiniz. Düz veya desenli tişörtler, bluzlar ve gömleklerle kombinleyebileceğiniz Bağlamalı Şalvarı akşam yemeklerinde veya ofis günlerinde tercih edebilirsiniz. Siyah, vizon ve haki renk seçeneklerine sahip bu ürüne, buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Tek Parça Kombin Kurtarıcıları: Elbiseler

Ruby Stars’ın en çok sevilen ürün grubu olan elbiseler, yumuşak kumaşları ve sağladıkları hareket özgürlüğünden dolayı sık sık tercih ediliyor. Kapsül dolabınızdaki diğer parçalara göre desenli veya desensiz Kolsuz elbiselerimizden birini tercih edebilir ve farklı aksesuarlarla hem gündüze, hem de geceye kolayca uyarlayabilirsiniz. Elbette ayakkabı seçiminiz de bu noktada önemli. Elbiseyle tek parça şıklığını yakalamak için bu yazımıza göz atmayı unutmayın.

Uzun kollu Natural elbise ise sadece yazın değil, bahar günlerinde de değerlendirebileceğiniz parçalardan. Siyah, vizon, kiremit ve denim renk alternatiflerine sahip Natural Elbise, birden fazla sezonda kullanılabileceği için kapsül dolabınıza katabilirsiniz. Natural Elbise ile ahşap aksesuarları kombinleyerek gündüzleri, iddialı takılarla da geceleri rahatça kullanabilirsiniz.

Her Dolabın Temeli Tişörtler

Sade, tek renkli ve minimal tasarımlı tişörtler bir çok kombinin ilk parçası olabilir ve aksesuarlarla hareketlendirilebilir. Önden Bağlamalı T-shirt, bir çok renk alternatifine sahip Ruby Stars ürünlerinden biri. Farklı etek veya kadın pantolon ürünleri ile ilgili farklı bağlama stillerini kullanabilir ve kapsül dolabına çok yönlü bir parça ekleyebilirsiniz. Önden Bağlamalı T-shirt’ün tüm renklerine buradan ulaşabilirsiniz. %100 Pamuklu kumaşa sahip Bluz, sezona göre hem şortlarla, hem keten pantolonlarla hem de şalvarlarla kombinlenebilir.

Kapsül dolabınızı oluştururken hem renklerin kullanışlığına, hem de kendi tarzınıza dikkat ederek sürekli kullanabileceğiniz bir koleksiyon oluşturabilirsiniz. Elbette 10 adet olarak belirlediğimiz parçalar temel giyim parçaları. Ayakkabı, takı ve aksesuarlarla kombinleri çoğaltmak ve çeşitlendirmek mümkün. Kapsül dolap da az parçadan daha çok verim almayı sağlayan bir fikir. Peki siz ne düşünüyorsunuz? Bir kapsül dolap ile hayatınızı geçirebilir miydiniz?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir