Sonbahar-Kış Trendleri Neler?

Sonbahar Kış Trendleri Neler

Henüz Eylül’ün ilk günlerindeyken önümüzdeki birkaç aylık sürede hayatımıza dahil olacak, her vitrinde göreceğimiz ve ucundan kıyısından ya da tamamen dahil olmak isteyeceğimiz Sonbahar-Kış trendlerine bir göz atalım dedik. Hem popüler olacak olan renkler ve desenler, hem de ikonlaşacak ve dolaplarımızda yer alıp klasikleşecek parçaları sizler için derledik.

Sonbahar-Kış Renkleri

Bu sezon çok kara, koyu parçalar beklemeyin. Yeşil, mavi ve pembenin canlı tonları revaçta olacak. Vitrinlerde görmeye başlayacağımız bu çarpıcı renklerin yanı sıra, gri, krem rengi ve yağ yeşili gibi soğuk-nötr renkler de bizi bekliyor olacak. İki parçalı kombinlerde bu canlı ve nötr renk ilişkisini kurmak, ya da nötr renklerdeki kombinleri canlandırmak adına parlak renklerde aksesuarlardan faydalanmak için biz de çok heyecanlıyız.

Kış Sporlarından Gelen İlham

Kayak ve snowboard yaparken giyilen tulum, pantolon ve kalın, oversized kesimli montlar bu sezon da sadece dağlarda değil, sokaklarda da karşımıza çıkacak.  Astronot mont adı verilen büyük şişme montlar ise geçtiğimiz sezon olduğu gibi yine birçok renk alternatifiyle bizi büyüleyeceğe benziyor.

Geçmişin İzlerini Bugüne Taşıyan Parçalar

1960’ların siyah-beyaz kombinleri, modern çizgilerle buluşarak yine hayatımıza girecek. Vücuda oturan tek düğmeli ceketler ve dizüstü çizmeler de bu ikonik dönemden 2022’ye taşıyacağımız parçalar arasında olacaklar. Kombinenmesi en kolay iki zıt renk olan siyah ve beyaz, her sezonda olduğu gibi bu sezon da vitrilerde bol bol yer alacak.

Yaklaşık iki yıldır ön planda olan triko kumaş, bu sezonda da elbiseler başta olmak üzere birçok parçada karşımıza çıkacak. Elbiselerin yanı sıra triko bluzlar, tayt-üst veya etek-üst takım olarak da kombinlenebilirler.

Keten Üstüne Keten

En çok sıcak havalarda tercih etsek de keten aslında yıl boyunca kullanılabilen bir kumaş türü. Bu sezon kışın daha geç gelmesiyle birlikte özellikle sonbahar kombinlerinde keten pantolon üzerine keten gömlek ikilisiyle sık sık karşılaşacağız. Bu trendi yakalamak için ister koyu renk bir pantolonla açık renk bir gömlek kullanın, isterseniz de keten takımların akıcı görüntüsünü üzerinizde taşıyın. Ruby Store ürünleriyle hepsi mümkün.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir