Back To School: Kampüste Kullanabileceğin Şık Ve Rahat Kombinler

Back To School Kampüste Kullanabileceğin Şık Ve Rahat Kombin Önerileri

Eylül, yeni bir mevsimin ve takvime göre 9. sırada olsada aslında birçok başlangıcın ayı. Bunlardan biri de elbette okul yılının başlangıcı. Okulların yüz yüze eğitime tekrar başlamasıyla birlikte yapmayı özlediğimiz kampüs kombinlerine de geri dönüyoruz.

Okula giderken giydiklerimizi etkileyen bir çok faktör var: Mesela dolabımızdaki parçaların birbiriyle uyumu, aksesuarların çeşitliliği, hatta ev ile okul arasındaki mesafe bile sabah rutinlerimizi etkiliyor. Bu sebeple aslında kombinleri gece yatmadan yapmak, sabahları yaşanabilecek geç kalma stresinin büyük ölçüde önüne geçiyor.

Gömlek Şıklığı Her Zaman İşe Yarar

Gömlekler, uğraşılmış değil ama derli toplu görünmek için her kombinde işe yarayacak joker parçalar. Sezona ve hava şartlarına göre keten veya pamuklu içeriklere sahip gömlekleri tercih edebilirsiniz. Özellikle havaların hala sıcak olduğu Eylül ayları, Ruby Stars’ın renk renk keten gömlekleri kullanmak için ideal. Gömlekleri kombinlemek için en favori alt giyim parçalarımız bohem pantolonlar. Farklı kesimlerdeki Ruby Stars pantolonlarını, ayakkabı ve çanta ile tamamlayabilir, benzer parçalardan bambaşka görüntüler ortaya çıkarabilirsiniz.

Herkesin Favorisi Bohem Pantolonlar

Ruby Stars olarak ürünlerimizi tasarlarken hareket özgürlüğünü ve rahatlığını ön planda tuttuğumuzdan, bohem pantolonlar tam da istediğimiz gibi, şık ve rahat parçalar olarak hayat buldular. Koleksiyonumuzdaki renk renk bohem pantolonlardan tarzına ve dolabındaki diğer parçalara uyanları tercih edebilir ve gün boyu rahatlığın tadını çıkarabilirsiniz.

Elbiseyle Tek Parça Rahatlığı

Havaların Eylül ayında hala yaz izleri taşıdığını ve sıcak olduğunu söylemiştik. Böyle günlerde elbise tercih ederek daha hafif hissedebilirsiniz. Ruby Stars’ın kolsuz elbiselerine kalın bir kemer, renkli bir bandana veya büyük kolyelerle hareket katabilirsiniz. Ya da farklı yaka veya kol detaylarına sahip elbiseleri tercih edip, aksesuarlarını daha minimal kullanarak elbisenin ön plana çıkmasını sağlayabilirsiniz.

5 Dakikada Kombin: Tişört Kolaylığı

Bazı günler dolaplarımızla uzun süreli bakışmalara rağmen bir kombin yaratamayız. Tişörtler böyle durumlarda en risksiz, %100 işe yarayan ve isterseniz pantolonlarla isterseniz eteklerle kombinleyebileceğiniz joker parçalardır. Ruby Stars’ın faklı yaka ve bağlama detaylı tişörtlerini dolabınızda en rahat görebileceğiniz yerde tutmakta fayda var. Böylece 5 dakikada kolaylıkla bir kombin oluşturabilirsiniz. Ayrıca tişörtler, fular veya kolye gibi aksesuarla çok rahat renklendirilebilecek parçalardır.

Bizim okula dönüş için favori parçalarımız bunlar. Peki sizin okul kombinleriniz nasıl? Ruby Stars ürünleriyle yaptığınız kombinleri bizimle paylaşarak diğer takipçilerimize de ilham olmak için bizi Instagram’da takip etmeyi unutmayın!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir