Neden Ham Keten?

Neden Ham Keten

Ruby Stars ürünlerini tasarlarken ilhamımızı doğadan ve onun sakin enerjisinden alıyoruz. İşte bu yüzden tasarımlarımızı hayata geçirirken kullandığımız materyallerin de doğal olmasına özen gösteriyoruz. Kumaşları, iplikleri ve bir kıyafette gördüğünüz her bir elementi seçerken olabilecek en doğal, en az işlenmiş yönteme başvuruyoruz. Ham keten de doğaya duyduğumuz saygı çerçevesinde kullanmayı en sevdiğimiz ve misyonumuza uyan materyal.

Bizim İçin Ham Keten = Hareket Özgürlüğü

Tasarımlarımıza göz gezdirdiğinizde büyük ölçüde geniş kalıplar, oversize kesimler ve vücudu sarmayan parçalar görüyorsunuz. Bunun sebebi ise rahatlık ve özgürlüğü ön plana alıp, geri kalan her şeyi bu tema etrafında şekillendirmemiz. Ham keten ise hem duruşu ve dokusuyla bize o istediğimiz efil efil, bohem görüntüyü veriyor hem de bol kesimli tasarımlardaki o rahat hissi pekiştiriyor.

Ham Keten Özellikle Yazın Çok Seviliyor

Ham keten “yaz mevsimi” denince akla gelen ilk materyallerden biri. Keten kumaşlara rağbet hiç yeni sayılmaz. Keten bitkisinin liflerinden elde edilen bu kumaş yüzyıllardır hayatımızda. İnce duruşu, rüzgarda savruluşu ve genellikle karmaşık desenlere değil de hafif çizgilere sahip oluşuyla bizim de kalplerimizi kazanmayı başardı. Keten, Ruby Stars’ın bohem şıklığına ve rahat kesimlerine de bu sayede ayak uydurmayı başarıyor.

Ham Keten Kullanılan Ruby Stars Ürünleri Hangileri?

Her bir ürünümüzde tek bir kumaş veya materyal kullanmıyor, birbiriyle ve yaratmak istediğimiz görüntüyle uyumlu elementleri bir araya getiriyoruz. Bohem pantolonlarımız, gömleklerimiz ve ikili takımlarımız ham keten içeriyor. Ham ketenin yanında yine nefes alan ve yaz günlerinde cildimizi yıpratmayacak pamuklu kumaşlar tercih ediyoruz.

Ruby Stars’ın minimalist desenli bu parçaları sadece plaj günlerinde değil, şehir hayatında da giyilebilmek üzere tasarlandı. Özellikle sıcak yaz günlerinde kendimizi ham keten gibi nefes alan kumaşların ve rüzgarın etkisine bırakmak hem cildimize hem de ruhumuza çok iyi geliyor. Bohem parçalar sadece deniz kıyısına özel değil; her gün kullanılabilir, ayakkabı, çanta ve aksesuarlarla her ortama uyum sağlayabilir. Bu yüzden Ruby Stars, geleneksel moda anlayışının dışına taşarak hareket özgürlüğünü ve rahatlığı şehir hayatında da hissedebileceğimiz tasarımlara sahip. En yeni koleksiyonumuzu incelemek ve satın almak için sitemizi tıklayabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir