Rubystars’ın Birbirinden Eşsiz El Yapımı Çantalar!

ruby starin birbirinden essiz el yapimi cantalar

Dışarı çıktığımızda gerekli tüm eşyalarımızın yanımızda olmasını isteriz. Kimlik, cüzdan, anahtarlar ve daha birçok eşyamızı taşımamızı sağlayan kurtarıcı aksesuarımız çantadır. İşe, davete giderken alışveriş hatta yürüyüşe çıkarken dahi çantamız yanımızda olsun isteriz. Çantaların boyutları, çantada kullanılan malzeme ve desenler çantaların kullanım alanlarını belirleyen unsurlar arasında yer alıyor.

Onlarca çanta arasından tarzına en uygun olanı bulmak oldukça zor bir iştir. Çantanın yalnızca tarza uygun olması yetmez aynı zamanda kullanışlı ve sağlam da olmalıdır. Yolda yürürken çantamızın bir anda koptuğunu hayal bile etmek istemeyiz.

Tarzınıza uygun, yaz kombinlerinize renk katarak, cıvıl cıvıl görünmenizi sağlayacak, el yapımı kaliteli çantaları Ruby Star ailesi olarak, sizin için özenle hazırlıyoruz.  Kombinlerinizi tamamlarken harika görünmenizi sağlayacak eşsiz el yapımı çantalar farklı desenleri ve tasarımlarıyla aynı zamanda müthiş bir hediye seçeneği.

El yapımı bir çantayı aldığınızda çantayla birlikte çantanın hikayesini de alırsınız. Eşi benzeri olmayan bu çantanın fason üretimlerden farklı bizi geçmişe bağlamasıdır, harcanan emeği, zamanı daha iyi gözlemlememizi sağlar.  Sevdiklerinize özel hissettirmenin yolu onları tanımaktan geçer. Tarzına hakim olduğunuz sevdiklerinize özel günlerinde el yapımı, özel üretilmiş çantalardan hediye ederek onları mutlu edebilirsiniz.

Krem Hasır Örgü Çanta

krem hasir orgu canta

Deri, klasik çantalardan sıkılmış ve artık farklı tarzlarda çantalarla görünümünüzü tamamlamak istiyorsanız hasır örgü çantalar tam size göre. Son zamanların trendi hasır ürünler birçok kişi tarafından sıklıkla tercih ediliyor. Ruby Star’ın sizler için özenle ürettiği hasır çanta, geniş hacmiyle gerekli tüm eşyalarınızı taşımanıza yardımcı olurken aynı zamanda oldukça tarz görünmenizi sağlayacak. Taba rengi deri askısı sayesinde eşyalarınızı kolayca taşımanızı sağlarken sağlam yapısıyla sizi yarı yolda bırakmayacak.  Hasır çantalar, sandaletler bohem tarzda giyinmeyi sevenlerin tercih ettiği parçalar arasında yer alıyor. Bohem tarzı kendine yakın görüyorsan hasır çantayı mutlaka kombinlerine dahil etmelisin.

V Detay Örgü Çanta

v detay orrgu canta

Sağlam askısı sayesinde rahatlıkla eşyalarınızı taşıyabileceğiniz V Detay örgü çantamızın siyah ve kahverengi bulunuyor.  Çapı 37 ile 40 cm boyunda olan çantamız sayesinde rahatlıkla yolculuk yaparken bir o kadar da şık görüneceksiniz. Sağlam ve kaliteli yapısıyla uzun yıllar kullanabilirsiniz.

Motif Çanta

motif canta

Mavi, sarı, pembe ve kırmızının bir arada olduğu el yapımı motif çanta Bohem tarzda giyinmeyi tercih edenlerin oldukça hoşuna gidecektir. Eşyalarınızı taşırken iç hacminin genişliği sayesinde rahat ederken oldukça tarz görüneceksiniz. Bohem tarzı sevenlerin tercihi işlemeler, motifler, sıcak tonlar sizin için şimdi hepsi bir arada tek çantada.

Kadın tunik sweatshirt pantolon veya ceket modellerimiz ile farklı kombinler yapabilirsiniz. Bu yazımızda sizlere Rubystars ailesi olarak özenle ürettiğimiz el yapımı olan hasır, örgü ve motif çantalarımızdan bahsettik. İster kendine ister sevdiklerine alabileceğin el yapımı çantalar için rubystar.com.tr sayfamızı ziyaret edebilir ve alışverişini güvenle gerçekleştirebilirsin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir